Rekli su...

 • ,,Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u kapilarnom centru ,,Dr VAIS", tvrdim da je najkraći put do uspešne terapije nepogrešiva dijagnostika kao što je najefikasnija terapija prevencija. Zato savetujem Alkaregul tablete i u preventivne svrhe dva puta godišnje, u proleće i jesen."

 • ,,Dugogodišnja iskustva nas lekara i naših pacijenata koji su koristili ALKAREGUL tablete, pokazala su jako pozitivne rezultate u lečenju hroničnih gljivičnih infekcija, različitih vrsta opadanja kose i bolesti kože raznih etiologija. Izuzetno brzo dovode do prestanka opadanja kose i stimulacije rasta nove kose, i samim tim vraćaju samopouzdanje i sigurnost pacijenata koji ih koriste. Brzi rast noktiju, ojačavanje i bolji kvalitet nokatnih ploča kao i teksture same kože su drugi povoljni efekti koji se dobijaju konzumiranjem ovih tableta. Ono što ih čini jedinstvenim i izdvaja od ostalih preparata na tržištu jeste očuvanje postignutih rezultata i preventivno delovanje."

 • ,,U našoj dosadašnjoj praksi ALKAREGUL tablete su se pokazale kao savršeno sredstvo u funkciji očuvanja i regeneracije folikula dlaka, poboljšanju kvaliteta kože i noktiju u svim fazama lečenja i tretiranja patoloških oboljenja. Posebno su pozitivna iskustva kod pacijenata nakon završenih intenzivnih terapija stimulacije rasta kose i lečenja gljivičnih ingfekcija noktiju, jer znatno utiču na očuvanje postignutih rezultata, a time je osećaj sigurnosti i zadovoljstva pacijenata mnogostruko uvećan."

 • ,,Dosadašnja isustva pacijenata sa Alkaregul tabletama su odlična. One efikasno delujuprotiv opadanja kose različitih uzroka. Već nakon mesec dana od početka terapije, pacijenti primećuju da im kosa manje opada, manje se masti, sjajnija je, ne krza se i boljeg je kvaliteta. Alkaregul tablete se koriste i kao dopunska terapija onihomikoza. Znatno skraćuju period lečenja gljivične infekcije , s obzirom da nokti brže rastu, jači su, manje se listaju i lome. Njihovo dejstvo je i antiupalno, pa su efikasne kod onih koji imaju problem sa kožom. Ono što pacijenti navode nakon tromesečne terapije je da im je koža blistavija, mekša i zdravija."

 • ,,Jedinstvena kombinacija aktivnh supstanci u Alkaregul tabletama, učinila ih je nezamenljivim u prevazilaženju problema suve, krte lomljive i retke kose. Dugotrajna upotreba kod pacijenata sa alopecijom različite etiologije i njihov jedinstveni sastav vitamina, aminokiselina, minerala i antioksidanasa, jednostavno je nametnula i njihov značaj u povećanju kvaliteta i brzine rasta noktiju."

 • ,,Alkaregul tablete ulivaju veliku sigurnost našim pacijentima u Makedoniji, jer su pokazale visoku efikasnosti bez sekundarnih neželjenih efekata, kao što su smanjenje krvnog pritiska i libida. Naprotiv potencija ostaje očuvana, čak se i povećava zbog zadovoljstva što kosa više ne opada i vraća se kvalitet dlake, nokti postaju čvršći i brže rastu, koža je bez upale i sitnijih bora."

 • ,,U našoj apoteci povratna informacija koju dobijamo od pacijenata, koji su koristili Alkaregul tablete, je veoma ohrabrujuća, jer kao prve znake poboljšanja navode smanjenje opadanja kose." .

 • ,,Alkaregul tablete pozitivno utiču kod svih tipova alopecije, pa ih naš stručni tim apoteke R-pharm preporučuje uz savet da treba preduzeti odgovarajuće mere što pre, već kod prvih znakova opadanja kose, jer što pre krenete uspeh je izvesniji. Alkaregul je u tom smislu zaista dobro rešenje."

 • ,,Za Alkaregul tablete sam prvi put čula od pacijenta koji je kod mene dolazio nakon prekida emotivne veze. Pohvalio mi se da su mu ove tablete zaustavile opadanje kose, izazvano stresom."

 • ,,Alkaregul tablete sprečavaju slabljenje kose i pozitivno utiču na seboregulaciju, pa je savet našeg stručnog tima da ne odlažete problem, jer od ponosa do očaja ponekad je kratko vreme."

 • ,,Naše iskustvo je pokazalo visok stepen efikasnosti. Alkaregul tablete predstavljaju jedinstven i solidan skup aminokiselina, vitamina, minerala i antioksidanasa, što mogu potvrditi mnogi koji su na vreme shvatili ozbiljnost gubitka kose."

 • ,,Interesantno je iskustvo naših pacijenata praćeno oduševljenjem, kada su posle određenog perioda konzumiranja Alkaregul tableta zbog prekomernog opadanja kose, primetili ne samo vidljivo smanjenje gubitka kose već i poboljšanje na inače problematičnoj koži i noktima."

Budite uvek u toku sa najnovijim aktivnostima!

Prijavite se na našu newsletter listu

Uspešno ste se prijavili na newsletter listu