Proizvodi

Alkaregul

Opis proizvodaZdrava koža, kosa i nokti, postali su imperativ modernog doba. Naš stručni tim i Mr ph. spec. Valentina A. Milanović je uz stručne konsultacije doktora i farmaceuta analizirao domaće tržište i došao do zaključka da ne postoji proizvod koji bi zadovoljio potrebe različitih tipova opadanja kose. Zato su 2007. godine registrovane Alkaregul tablete koje su po svom sastavu jedinstvena posebna formula prirodnog porekla. Povratna informacija koju su pacijenti davali bila je više nego ohrabrujuća. Ono što su prvo primetili je da kosa manje opada i postaje kvalitetnija. Zatim su mnogi registrovali da je i koža zdravija i da više nemaju probleme koje su ranije imali. Odgovor na pitanje kako im je sada kosa bio bi često: ,,Kosa više ne opada, ali su mi i koža i nokti sada mnogo bolje." To je bilo očekivano zbog sastava, a i s obzirom da su kosa i nokti adneksi (produžeci) kože. Zato je 2011. doregistracijom Alkaregul dobio stručnu potvrdu na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu da se preporučuje ne samo za zdravu kosu već i za zdravu kožu i nokte. 
ALKAREGUL tablete

Ukoliko imate probleme sa:

1. KOSOM jer prekomerno opada, produbljuju se zalisci ili razdeljak ili se stvaraju pečati

2. NOKTIMA koji se lome ili sporo rastu ili ste imali ili imate neko oboljenje kao što su
gljivične infekcije

3. KOŽOM koja je sklona upalama, borama...

 Po savetu mnogih doktora i farmaceuta ove tablete su pokazale uspeh u rešavanju mnogih problema sa kožom, kosom i noktima.

Potpuno su prirodnog sastava i koriste se 1 ili 2 puta dnevno u zavisnosti od problema koji je prisutan. Najbolji rezultati se postižu ukoliko se koriste 3 meseca u kontinuitetu.

Sastav:

suvi ekstrakt semena BORAGA

suvi ekstrakt semena BUNDEVE

suvi ekstrakt lista 
KOPRIVE

pšenične klice

medicinski  kvasac


Dejstvo:

jedinstvena formula na bazi aktivnih principa iz biljaka i vitamina i minerala prirodnog porekla.

1. Ti aktivni principi podstiču bolji kvalitet kože i brži rast kose i noktiju.

2. Pospešuju bolju ishranjenost tkiva , intenzivnu regeneraciju oštećene kože koja postaje svežija i glatkija zato se preporučuju kod problema sa kožom, slabim, mekim i lomljivim noktima. 

3. Pozitivno utiču na ponovno očuvanje i uspostavljanje epidermalne barijere, jer aktivnim sastojcima vežu vodu i masti što obezbeđuju i koži.

Gama linolenska kiselina obnavlja  funkciju epidermalne zastite tako da deluju protiv upala ; hidriraju i omekšavaju i povećavaju elastičnost  što je posebno važno za izuzetno osetljivu kožu.

4. bogate su antioksidansima  koji sprečavaju prevremeno starenje kože. Poboljšavaju hidrataciju i zato je bolja elastičnost i mekoća kože, a sitnije bore  postaju manje vidljive što dovodi do glatke i meke kože svežeg izgleda.

5. poboljšavaju razmenu materija unutar folikula dlake   i štite ga od štetnog uticaja spoljašnje sredine.

6. a) pozitivno utiču na regulaciju enzima 5 alfa reduktaze iz toga sledi ponovno uspostavljanje normalnog životnog ciklusa kose. Ovaj enzim je neophodan da testosteron prevede u dihidrotestosteron (ANDROGENA ALOPECIJA) takođe vrši regulaciju vezivanja metabolita dihdrotestosterona na nivou samih receptora što smanjuje opadanje kose.

b) regulišu imuni odgovor i inflamatornu reakciju (ALOPECIJA AREATA i DIFUZNA ALOPECIJA)

c) deluju kao vazodilatator i nutriment (KARENCIJALNA ALOPECIJA)Budite uvek u toku sa najnovijim aktivnostima!

Prijavite se na našu newsletter listu

Uspešno ste se prijavili na newsletter listu